📒 Magični Vetar #13 je u prodaji!

GOLKONDA PREDSTAVLJA / MAGIČNI VETAR knjiga #13

Kroz sjajne epizode iz ove knjige, tri nove priče koje potpisuju sve sami vrhunski majstori (Frizenda, Parlov, Pikato) naši stari poznanici Ned i Po, ali i još po neki likovi koje znamo od ranije, prateći liniju pruge pokušavaju, svaki na svoj način, da se bore protiv samovolje velikih kompanija koje prosperiraju od izgradnje pruge, i ne obaziru se na nastajuću destabilizaciju ionako krhkog odnosa između belaca i Indijanaca. Ipak, okosnicu knjige 13 čini dvodelna epizoda u kojoj novi nemezis Magičnog Vetra ponovo udara, ovaj put vrlo neočekivano i vrlo surovo. Ned će ponovo morati da preispituje delove svoje prošlosti, rizikujući da vrlo teško odredi gde je postavljena granica između istine i laži…

Od 2. jula 2021. dostupno u beogradskim striparnicama, u naredniih nekoliko dana i na ostalim prodajnim mestima po Srbiji, ali i šire, u regionu!

Promotivna cena od 1.100 dinara po knjizi važiće u prvih mesec dana, posle toga trajna cena će biti 1.300 dinara.

Uživajte!

Registruj se

Uloguj se

Registruj se

Vaši lični podaci će se koristiti kao podrška za vaše iskustvo na ovoj veb lokaciji, za upravljanje pristupom vašem nalogu i za druge svrhe opisane u našoj политика приватности.