📒 Četiri nova izdanja su u prodaji!

🎩 Dragi prijatelji,
kao što smo obećavali, naša dugoočekivana, letnja tura od čak četiri knjige je od danas pred Vama!
A zanimljiva je po više osnova…

↘ Tu je najpre, redovno, Magični Vetar knjiga 13, tri nove priče koje potpisuju sve sami vrhunski majstori (Frizenda, Parlov, Pikato), a prate je sve same poslastice!

↘ Posle 30 godina u Srbiji obnavljamo objavljivanje avantura mnogima omiljenog junaka, neprikosnovenog čuvara pravde, njujorškog detektiva Nika Rajdera! Paralelno ćemo pratiti epizode koje nikad nismo videli na ovim prostorima, kao i prve, proverene, samo u mnogo boljem ruhu. Istovremeno pred nama su knjige 1 i 14, koje sadrže prve tri priče, ali i prve tri priče koje slede posle onih koje je svojevremeno objavio novosadski Dnevnik. A već krajem ovog ili početkom sledećeg meseca čeka nas nova knjiga, planirani tempo je jedna knjiga mesečno.

↘ Iako nam je u redakciji uvek toplo oko srca kad pokrenemo objavljivanje nekog već afirmisanog, ranije izdavanog, a onda nepravedno zapostavljenog junaka, posebno je zadovoljstvo najaviti Džonija Logana! I to po prvi put u formi koju on zaista i zaslužuje! Prva knjiga sa prve tri redovne epizode, nešto potpuno drugačije od onoga što smo do sada radili sa izuzetnim prevodom Vlade Tadića! Puno smo truda, vremena, živaca i čega sve još ne, uložili u ovo izdanje, nadamo se da će Vam se svideti, željno očekujemo Vaše komentare!

↘ Ovaj put, fotka je direkt iz magacina, nije sa mušeme, ali nije ni sa savršene bele pozadine, valjda nećete zameriti… Narednih dana predstavićemo zvanično, kako i dolikuje svaku knjigu ponaosob.

👉 Od danas u prodaji na poznatim mestima u Beogradu: u Књижара ПУТ ДО КЊИГЕ, u striparnicama Darkwood i Knjižara Alan Ford, a ponedelji i na ostalim poznatim prodajnim mestima koja neguju strip-kulturu.

💶 Sva tri nova noviteta (oba Nika i Džoni) koštaju po 1.000 dinara u promo periodu (prvih mesec dana), a kasnije 1.250din.
💶 Magični je standardno 1.100/1.300…

Puno pozdrava od vaše Golkonde!

Registruj se

Uloguj se

Registruj se

Vaši lični podaci će se koristiti kao podrška za vaše iskustvo na ovoj veb lokaciji, za upravljanje pristupom vašem nalogu i za druge svrhe opisane u našoj политика приватности.