📒 Creepy Past #1 je u prodaji!

Sa KRIPI PASTOM počinje jedna potpuno nova vrsta priče, nova vrsta avanture, nova vrsta… strave!

Teško je klasifikovati strip koji ćete ubrzo (nadamo se) držati u rukama. Nazvati ga realističnim ili fantastičnim značilo bi definisati ga istinitim ili neistinitim, a baš u tom suptilnom prostoru koji deli zbilju od laži, žive „kripipaste“. Govorimo o svim onim zastrašujućim pričama koje već nekoliko godina kruže internetom. Iz dana u dan je sve više pojavljivanja misterioznih bića bez lica, neobjašnjivi slučajevi nestanaka se množe, a noćne napade od strane određenih košmarnih stvorova da i ne spominjemo. Ova dešavanja se često u svedočenjima opisuju graničnim stanjima između paranormalnog i stvarnosti. Ipak, deluje kao da mnogi od ovih događaja sadrže tu jezivu dozu istine. Uzevši u obzir učestalost ovog fenomena bilo bi, van svake sumnje, pogrešno ako bismo ga odmah svrstali među „izmišljotine“. Prvo bi trebalo identifikovati tipologije, zabeležiti čudne pojave, sagledati činjenice i tek na kraju izvesti zaključke, pa čak i one najneugodnije i uznemirujuće. Dakle, dragi naši KRIPIJI, bacite se na čitanje i povedite računa: ko zna šta još može da se krije šćućureno u tami iza ćoška zajedno sa rešenjem zagonetke!

Da ponovimo još jednom tehnikalije…

Kompletan Kripi Past, Bonelijev mini-serijal iz 2018. godine, u Golkondinom izdanju biće fino upakovan u 3 knjige mekih korica, formata 165×235. Prva knjiga donosi dodatne ilustracije i tekstove (originalno objavljene kao nulti broj), uz drugu će čitaoci na poklon dobiti jedan prigodan poster sa ovom tematikom, a uz treću i poslednju doći će i kutija u koju će ceo serijal fino moći da se upakuje i da zbog toga jako lepo izgleda na polici!

Promo cena, kao i uvek u prva dva meseca, biće 1.250, posle toga 1.500 dinara. Dostupno na svim standardnim mestima, a možda i još ponegde…

Do kraja meseca očekujte još dve Golkondine knjige, a do tada, budite zdravi i pišite kako vam se sviđa Kripi!

Registruj se

Uloguj se

Registruj se

Vaši lični podaci će se koristiti kao podrška za vaše iskustvo na ovoj veb lokaciji, za upravljanje pristupom vašem nalogu i za druge svrhe opisane u našoj политика приватности.