🔥 POSLE 30 GODINA NIK RAJDER PONOVO U SRBIJI! 🔥

🔥 POSLE 30 GODINA NIK RAJDER PONOVO U SRBIJI! 🔥

Posle 30 godina u Srbiji obnavljamo objavljivanje avantura mnogima omiljenog junaka, neprikosnovenog čuvara pravde, njujorškog inspektora Nika Rajdera! Paralelno ćemo pratiti epizode koje nikad nismo videli na ovim prostorima, kao i prve, proverene, samo u mnogo boljem ruhu. Istovremeno pred nama su knjige 1 i 14, koje sadrže prve tri priče, ali i prve tri priče koje slede posle onih koje je svojevremeno objavio novosadski Dnevnik. Planirani tempo objavljivanja je jedna knjiga mesečno.

Od 2. jula 2021. dostupno u beogradskim striparnicama, u naredniih nekoliko dana i na ostalim prodajnim mestima po Srbiji, ali i šire, u regionu!

Promotivna cena od 1.000 dinara po knjizi važiće u prvih mesec dana, posle toga trajna cena će biti 1.250 dinara.

🎩 GOLKONDA PREDSTAVLJA / NIK RAJDER knjiga #1

Žrtve i ubice govore tragovima, ali samo onima koji umeju da ih slušaju. Nik Rajder je jedan od takvih. Bez obzira da li traga za ubicom svog kolege i prijatelja, psihopatom koji ostavlja stravične tragove za sobom, ili serijskim ubicom žena – na kraju neće biti bezimenih žrtava, niti bezimenih ubica…

🎩 GOLKONDA PREDSTAVLJA / NIK RAJDER knjiga #14

Zločini samo naizgled liče. Svako krvavo klupko ima drugačiji početak.

On je ponekad skriven duboko u nepristupačnom carstvu finansijskih imperatora, katkad u svetu krvavih nižerazrednih bokserih borbi gde treba pronaći nekog ko ubija jednim udarcem.
A ponekad, ni oči svedoka nisu dovoljne da se klupku naslute krajevi.

Uživajte!

Registruj se

Uloguj se

Registruj se

Vaši lični podaci će se koristiti kao podrška za vaše iskustvo na ovoj veb lokaciji, za upravljanje pristupom vašem nalogu i za druge svrhe opisane u našoj политика приватности.